Wie zijn wij?

Hallo,
Mijn naam is Anneke Van den Bossche.

Samen met mijn echtgenoot Kris Blommaert proberen wij dit project te realiseren.
In 2015 ontwierp ik voor de fun enkele zakjes, mijn allereerste creatie werd een pennenzak. Al gauw kreeg ik leuke reacties en maakte ik voor vrienden en familieleden een pennenzak. Nadien kwam de toiletzak. Ik begon eerst met een exemplaar voor echte kleine kids, vol leuke details.

Dank zij deze kleine groep liefhebbers kreeg ik een boost en wou ik meer ontwerpen en de tasjes werden in een sneltempo gemaakt. Ik zat uren op m’n zolderkamertje dat dienst deed als naaiatelier. Tijdens de kerstperiode, eind 2015, stond ik dus voor het eerst, met al m’n spulletjes, op de kerstmarkt in Mere om te zien of er ook buiten mijn vrienden en familie-omgeving interesse bestond voor mijn creaties. De kerstmarkt werd een succes.

Maar enkel ontwerpen en realiseren was niet genoeg voor me, ik had zin om mijn talenten door te geven via workshops. Het aanleren en het sociale contact is iets wat ik nodig heb. Het geeft zo veel voldoening om op het einde van de les de tevreden gezichten te zien.
Ook dank zij enkele vriendinnen kon ik het geven van workshops “leren”, ik ben hen dus ook heel dankbaar voor de kans dat ze me gaven.