Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden gelden voor Mum’s Work en haar cursisten die deelnemen aan de workshops “leren stikken” en “stikken van accessoires”. Voor elke les die wordt vastgelegd wordt er een voorschot betaald van 10 euro. Enkel voor uw allereerste les wordt er uitzonderlijk 20 euro gevraagd. De ontvangst van het voorschot geldt als inschrijving en de bevestiging is een bewijs van deelname. De prijzen van de workshops vindt u terug op deze website.

Annulering:

U heeft het recht om 14 dagen dagen na betaling, kosteloos te annuleren. Mocht u verhinderd zijn dan kan u, mits overleg, kiezen voor een andere datum.

Na 14 dagen van inschrijving geldt het volgende: indien u verhindert bent dan bespreken we samen een andere datum, u bent dan ook uw voorschot niet kwijt. Wenst u effectief te stoppen met deelname van de workshops, dan dient dit u dit, ruim één maand op voorhand, schriftelijk te laten weten. Indien u wenst te annuleren binnen deze periode dan wordt uw voorschot niet terug betaald. U kan dan kiezen voor een andere datum of voor een tegoedbon.

Bij onvoldoende inschrijvingen heeft Mum’s Work het recht de workshop te verplaatsen.

Mum’s Work is niet aansprakelijk voor: ongelukken of schade aan auto’s op of naast de parking,  persoonlijke goederen tijdens de activiteit (ongeacht hoe de schade is ontstaan), fysieke letsels tijdens de activiteit.

Alle persoonsgegevens worden verwerkt in een klantenbestand. Mum’s Work houdt zich aan de wet en zal geen gegevens, zonder toestemming, verstrekken aan derden.