Wie ben ik?

Hallo,
Mijn naam is Anneke Van den Bossche.

Ik heb een eenmanszaakje dat ik vol passie run.
In 2015 ontwierp ik voor de fun enkele zakjes, mijn allereerste creatie werd een pennenzak. Al gauw kreeg ik leuke reacties en maakte ik voor vrienden en familieleden een pennenzak. Nadien kwam de toiletzak. Ik begon eerst met een exemplaar voor kleutertjes, vol leuke details, nadien creëerde ik allerlei verschillende ontwerpen voor ieder die het wou.

Dank zij een kleine groep liefhebbers kreeg ik een boost. Hierdoor werden allerlei tasjes in een sneltempo  ontworpen en  gemaakt. Ik zat uren op m’n zolderkamertje dat dienst deed als naaiatelier. Tijdens de kerstperiode, eind 2015, stond ik voor het eerst, met al m’n spulletjes, op de kerstmarkt in Mere. Toen ondervond ik dat er buiten mijn vrienden en familie nog interesse was voor mijn creaties. De kerstmarkt werd een groot succes!

Maar enkel ontwerpen en realiseren was niet genoeg voor mij, ik had zin om mijn talenten door te geven via workshops. Het aanleren en het sociale contact is iets wat ik nodig heb. Het geeft zo veel voldoening om op het einde van de les de tevreden gezichten te zien.
Ook dank zij enkele vriendinnen kon ik het geven van workshops “leren”, ik ben hen dus ook heel dankbaar voor de kans dat ze me gaven.

Scroll naar boven