Algemene voorwaarden

  • Deze algemene voorwaarden gelden voor Mum’s Work en haar cursisten die deelnemen aan de workshops “leren stikken” en “stikken van accessoires”.

De lessen worden op voorhand betaald, dit kan contant of per overschrijving. De betaling geldt als inschrijving en de bevestiging is een bewijs van deelname. De prijzen van de workshops vindt u terug op deze website.

Annulering:

U heeft het recht om 14 dagen dagen na betaling, kosteloos te annuleren. Mocht u verhinderd zijn dan kan u, mits overleg, kiezen voor een andere datum.

Indien u verhindert bent om aan een workshop deel te nemen dan kan u: 1. Deze workshop inhalen in een ander groepje of 2. U ontvangt de handleiding van de les die u niet kan bijwonen.

Wenst u effectief te stoppen met deelname van de workshops, dan dient dit u dit, ruim één maand op voorhand, schriftelijk te laten weten. Indien u wenst te annuleren binnen deze periode dan wordt uw  inschrijvingsgeld niet terug betaald. U kan dan kiezen voor een andere datum of voor een tegoedbon, de tegoedbon mag u eventueel aan iemand anders schenken.

Bij onvoldoende inschrijvingen heeft Mum’s Work het recht de workshop te verplaatsen naar een andere datum. Vanaf drie deelnemers geeft Mum’s Work ipv drie uur, twee en een half uur les. Het bedrag van de inschrijving blijft wel hetzelfde. (zie prijslijst op deze website).

Wanneer er in een groepje annulaties zijn waardoor er nog maar twee deelnemers overblijven dan heeft Mum’s Work het recht om deze les te annuleren. Mum’s Work kan eventueel, in samenspraak met de twee overige deelnemers, ook nog les geven. De les duurt dan twee uur en wordt dan ook 10 euro duurder.

Aansprakelijkheid:

Mum’s Work is niet aansprakelijk voor: ongelukken of schade aan auto’s op of naast de parking,  persoonlijke goederen tijdens de activiteit (ongeacht hoe de schade is ontstaan), fysieke letsels tijdens de activiteit.

Handleidingen:

Handleidingen van Mum’s Work mogen niet gekopieerd en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van ANBROS PROJECTS VOF.

Wet van de Privacy:

Alle persoonsgegevens worden verwerkt in een klantenbestand. Mum’s Work houdt zich aan de wet en zal geen gegevens, zonder toestemming, verstrekken aan derden.

Scroll naar boven